Kılkışlı, Saygın'a anlattı.

Kılkışlı, Saygın

‘'Bandırmaspor taraftarı bu yıl öncekinden daha kaliteli bir Bandırmaspor izleyecek.''

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Bandırmaspor’da Başkan Mehmet Kılkışlı, çalışmalar ve gelişmeler hakkında Spor Koordinatörümüz Zeyyat Saygın ile konuştu.

Başkan Kılkışlı iç transfer ile ilgili çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını, bu yılki şanslarının taraftarın teknik ekibi benimsemesi gibi bir avantajla başladıklarını iyi bir transfer ile Bandırmaspor’un önceki yıldan daha iyi top oynayan bir ekibe sahip olacağını söyledi.

Başkan, geçmiş yıllarda yapılan yanlışların Şampiyonluk hedeflerine ket vurduğunu yeni sezonda bu olumsuzlukları aşmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi.

Başkan Kılkışlı, bu sezon gruplarında yer alan ekipleri ve transferlerini de yakından takip ettiklerini hedefini yüksek tutan takımların transfer harcamaları ile adının öne çıktığını işaret etti.

Ligdeki rakiplerini bu kriterle belirledikleri gözlenen Bandırmaspor’da Başkan Mehmet Kılkışlı bordo beyazlı ekibin önemli bir bölümünü oluşturan mevcut kadro ve teknik ekibe olan güveninden kaynaklandığını işaret etti.

Bandırma Manşet Spor editörü Zeyyat Saygın’ın Başkan Mehmet Kılkışlı ile gündeme ilişkin söyleşisini videomuzdan keyifle izleyebilirsiniz.



trübün
5.07.2014 20:52:30
Her sene aynı hikaye, olmaz Bandırmaspor dan bir şey olmaz. boşuna borçları yükseltmeyin

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı